Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Fantasea Divers
(Versie 3.0  |  01-01-2019) 

  1. Definities

-  Fantasea Divers:  is een handelsnaam van Soterios onder kvk nr: 18048138 
-  Afnemer: degene die materialen bestelt en/of opleidingen en/of reizen bij Fantasea Divers

  1. Boekingen

Fantasea Divers neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Personen onder deze leeftijd moeten schriftelijke toestemming hebben van ouders/voogd. Fantasea Divers zal binnen 14 dagen na boeking een schriftelijke bevestiging sturen in de vorm van een factuur met en medische verklaring. De medische verklaring dient vervolgens binnen 30 dagen na dagtekening van de factuur in het bezit te zijn van Fantasea Divers.

Eventuele onjuistheden of onwaarheden moeten binnen 14 dagen na dagtekening factuur aan Fantasea Divers worden gemeld. Heeft u binnen 14 dagen na boeking geen schriftelijke bevestiging ontvangen neem dan contact op met Fantasea Divers op telefoonnummer 0183-301792 of 06-22013715 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  1. Betalingen

De opleidingsmaterialen en/of bestelde materialen worden u na ontvangst van het factuurbedrag toegezonden. Op de factuur wordt een post opgenomen voor verzendkosten. 
Deelnemers die aanmelden binnen 4 weken voor aanvang van de geboekte opleiding, dienen het factuurbedrag per direct over te maken.

  1. Medische verklaring

Voorafgaand aan deelname van elke duikopleiding dient iedere deelnemer een medische verklaring in te vullen.

Deze verklaring is op www.fantasea.nl te downloaden. In de bevestiging van inschrijving aan de deelnemer wordt melding gemaakt van het feit dat deze verklaring ingevuld dient te worden voor deelname.

In een aantal situaties is ook een verklaring van een arts noodzakelijk. De medische verklaring dient binnen 14 dagen na dagtekening van de bevestiging terug in het bezit van Fantasea Divers te zijn. Indien de medische verklaring niet tijdig is geretourneerd en later blijkt dat de deelnemer om medische redenen niet in staat is tot deelname aan de opleiding, vormt dit geen reden voor kosteloze annulering.

  1. Reisverzekering

Fantasea Divers adviseert aan een ieder die aan een opleiding deelneemt een reisverzekering (inclusief dekking voor duik gerelateerde ongevallen en incidenten) af te sluiten bij een gerenommeerde verzekering maatschappij.

Ook adviseren we een DAN Europe Duikmedische verzekering af te sluiten voor duikongevallen in Nederland of ergens anders ter wereld. Je bent dan verzekerd van de beste hulpverlening wereldwijd.

  1. Overmacht

Overmacht aan de zijde van Fantasea Divers bestaat indien de uitvoering van de overeenkomst geheel of

gedeeltelijk, al dan niet tijdelijk wordt verhinderd door omstandigheden gelegen buiten de wil van Fantasea Divers, daaronder mede begrepen, oorlogsgevaar, personeelsstakingen, blokkades, brand, overstromingen en andere storingen of gebeurtenissen.

Probeer het eens...

Wil je ervaren hoe het is
om te ademen onderwater?

Meld je vandaag nog aan

PADI Opleidingen

Wij verzorgen alle PADI duikopleidingen voor alle duikers. Van Sealteam voor kinderen tot specialties voor de gevorderde duiker.

Veilige Opleidingen

Bij alle activiteiten is er een AED en zuurstofkoffer. Al onze stafleden hebben een geldig EHBO en kunnen zuurstof geven.

Aangepaste Planningen

Wij plannen al onze opleidingen in overleg met onze cursisten. Flexibel en met duidelijke afspraken.